Over DHONT BJORN

In 2009 ging Bjorn Dhont als zelfstandig zaakvoerder aan de slag na een jarenlange ervaring op het gebied van sanitair en centrale verwarming.

U kunt hier als klant terecht voor de aansluiting van uw sanitair, het onderhoud en de installatie van stookolie- en gasketels en andere verwarmingssystemen, het plaatsen van zonneboilers, de totaalrenovatie van badkamers tot herstellingswerken.
Dhont Bjorn Cv & Sanitair werkt voornamelijk voor particulieren in nieuwbouw, renovatie of verbouwingen in een straal van ongeveer 30 km rond Hever. Voor de installatie van nieuwe sanitaire toestellen wordt voornamelijk geopteerd voor de merken Buderus en Junkers, maar ook de installatie van andere producten gebeurt met kennis van zaken.
Wilt u graag een beroep doen op het vakmanschap van Bjorn Dhont? Neem dan telefonisch contact op of stuur uw gegevens door via het contactformulier en maak een afspraak voor een plaatsbezoek of het uitwerken van een gedetailleerde offerte.

3 goede redenen om te kiezen voor DHONT BJORN:

Meer DAN 10 JAAR ERVARING

Sinds 2009 zit Bjorn Dhont in het vak en voldoet aan de nodige vereisten.

100% KWALITEITSWERK

Het bedrijf beschikt over een BtecCH attest (voorheen Cedicol) en een cerga erkenning als professionele gasketel-installateur. Daarnaast is Dhont Bjorn ook koeltechnisch gecertificeerd.
Of het nu om mazout- of gasketels gaat, onderhoud, installatie of een herstelling: bij Bjorn Dhont bent u zeker van 100% kwaliteitswerk.

 

ERKEND AANNEMER

Als erkend aannemer geniet u bij werken van het verlaagde BTW-tarief en kunt u aanspraak doen op verschillende voordeelformules van de Vlaamse Overheid.

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Kan ik TERECHT VOOR Dringende InterventieS

Heeft u een dringende interventie nodig voor uw centrale verwarming of sanitair? Voor depannages kunt u Bjorn Dhont altijd telefonisch bereiken. Binnen de 24 uur bent u uit de nood geholpen!

Is een offerte gratis?

Ja, ik kom graag ter plaatse kijken om een goede inschatting te kunnen doen. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte

Work

We gaan voor kwaliteitswerk

Clients

Tevreden KLANTEN

⭐⭐⭐⭐⭐
Correcte prijs, werken netjes afgewerkt en steeds bereikbaar bij problemen

S. Van Assche (Google Review)

⭐⭐⭐⭐⭐
Snelle Vriendelijke Service. Bad laten ombouwen tot Inloopdouche. Proper werk. Een Aanrader!

I. Verhoeven (Google Review)

⭐⭐⭐⭐⭐
Enorm vriendelijk, correct en heel snel, en goed, geholpen

M. Borgers (Google Review)

⭐⭐⭐⭐⭐
Prima service en vlot bereikbaar!

T. Janssens (Google Review)

Sinds 2019

Erkend aannemer

btech (Cedicol)

Uw loodgieter

Maak een afspraak

Ons adres

Bieststraat 1933191 Hever - België

Email ons

Online Contact Formulier

Klik hier.